PUUR ZORG VOOR WERK - Uw project is onze zorg

VOOR WIE IS PUUR

Iedereen met een lichte tot gemiddelde verstandelijke beperking met een indicatie voor dagbesteding kan bij ons terecht, de leeftijd kan variëren van 18 to 60 jaar. Of ze nu begeleid wonen of de beschikking hebben over een persoonsgebonden budget. Onze cliënten moeten zich fijn voelen als ze in een klein team op wisselende locaties werken en natuurlijk graag willen klussen! We kijken naar wat onze cliënten kunnen en helpen ze waar ze wat te kort schieten. Een cliënt hoeft geen klus ervaring te hebben om bij ons te komen. We leren ze alles, en daarnaast helpen we bij het (verder) ontwikkelen van de sociale vaardigheden. Uiteraard houden we nauw contact met de betreffende begeleider, om de ontwikkelingen zo wel op het werk als in de vrije tijd te bespreken.

Zoek jij ook nog een leuke werkplek?
Neem dan contact met ons op.

WIJ zijn PUUR ZORG VOOR WERK!

KLUSSEN

Wij bij puur zorg voor werk voeren verschillende klussen uit.
Zo gaan wij bijvoorbeeld langs bij klanten om vloeren te leggen, wanden en plafonds te schilderen of zorgen we ervoor dat je tuin er weer mooi bij ligt!

Niet alleen bij klanten op locatie houden wij ons bezig, we doen ook heel veel klussen bij ons op de werkplaats. Ook hebben wij ons eigen pand gepimpt. We maken houten kasten, tafels en ga zo maar door…

Niet alleen bij klanten op locatie houden wij ons bezig, we doen ook heel veel klussen bij ons op de werkplaats. Ook hebben wij ons eigen pand gepimpt. We maken houten kasten, tafels en ga zo maar door…

We denken graag mee met onze klanten en proberen eenzo mooi mogelijk eindresultaat af te leveren.

KEUKENS

Wij leveren keukens voor Koninklijke Jongeneel B.V. in Utrecht af bij huurders woningcorporatie Mitros. Dit is een service waarmee wij de timmermannen die de keukens plaatsen een handje helpen.

Naast keukens leveren wij ook allerhande spullen af voor jongeneel bij klanten of andere filialen.

WASSEN

Vies raampje? Geen probleem! Wij bij Puur doen glasbewassing bij diverse bedrijven op locatie. We werken met osmosewater, wat ontzettend milieu vriendelijk is. We kunnen vanaf de begane grond wassen tot en met de vierde verdieping, hartstikke veilig!

KOKEN

Elke week is het op woensdag feest op onze werkplaats. Er wordt dan door een groep mensen een heerlijke (vaak) gezonde maaltijd bereidt. We eten, net als andere dagen, met zijn allen. De mensen die buiten de deur aan het werk zijn, krijgen een maaltje mee voor thuis Zo geniet iedereen van de kookkunsten van de kookclub!

INPAKWERK

Bijna dagelijks houden wij ons bezig met productie- en inpakwerk. Wij pakken niet alleen in, wij stikkeren, tellen, et cetera en zetten regelmatig producten in elkaar. Regelmatig krijgen we werk van Koninklijke Jongeneel B.V, bijvoorbeeld het fabriceren van gevelpresentatieborden.

CREATIEF

Naast al het zware werk, hebben we ook nog de afdeling creatief. Deze afdeling bestaat voornamelijk uit dames. Creatief, of zoals wij het noemen “de dames” maken de leukste dingen. van schilderijen tot armbanden, ketting, sleutelhangers, diamond paintings, haak- en breiwerk en ga zo maar door. We werken in de ochtenden aan opdrachten van klanten, in de middag is iedereen vrij om zijn eigen creativiteit te uiten.

PUUR ZORG VOOR WERK - Uw project is onze zorg

© PUUR ZORG VOOR WERK 2014 – E: info@puurzorgvoorwerk.nl T: +31 030 237 80 35 – Voorwaarden & Privacy – Design JohnTM.nl