WIJ ZIJN PUUR ZORG VOOR WERK

WIE ZIJN WIJ

Puur zorg voor werk is een kleinschalige dagbesteding, die met haar cliënten midden in de maatschappij staat. Door (deels) wijkgericht te werken in Leidsche Rijn, krijgen onze cliënten daar een gezicht. Ze leveren een positieve bijdrage aan het verbeteren en leuker maken van de wijk. We kijken naar de wensen van de cliënt en van de wijk en haar bewoners en creëren dat cliënten in contact komen met de andere bewoners van de wijk. Dit levert een positieve bijdrage aan het dagelijkse leven van onze cliënten. We werken samen met andere zorgaanbieders in de wijk.

VISIE & MISSIE

VISIE Ieder mens met een verstandelijke beperking een zinvolle, warme en prettige dagbesteding bieden.

MISSIE Mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle invulling van hun dag te geven, waarbij we maatschappelijk betrokken zijn door klussen in de wijk Leidsche Rijn op te pakken. We zijn betrokken bij onze cliënten, stimuleren en motiveren ze en zijn vertrouwenspersoon voor hen. 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
We vinden het belangrijk maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Dit uit zich onder andere zoveel mogelijk milieuvriendelijk ondernemen. Daarnaast is onze kernactiviteit één en al maatschappelijk verantwoord!

ONS TEAM

DANIËLLE VERBAAN Heeft bedrijfseconomie en personeelsmanagement gestudeerd en jarenlange ervaring in beide vakgebieden. Daniëlle houdt zich bij Puur bezig met het onderhouden van contacten met relaties binnen zorgcentra, gemeente, bedrijven en particuliere klanten en de bedrijfsvoering in brede zin.

Functie: Eigenaar, puur zorg voor werk

RUUD CORNELISSEN Heeft jaren professionele ervaring met klussen, van het maken van meubels tot grote verbouwingen. Ruud houdt zich binnen Puur bezig met de begeleiding van cliënten.

Functie: Begeleider, wasteam / klusteam

CONNY WILLEMSE Is jaren werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste. Zij was in haar vrije tijd altijd al creatief bezig. Conny zet haar warme persoonlijkheid en creativiteit in bij de begeleiding op de creatieve afdeling van Puur. Zij werkt daar drie dagen per week.

Functie: Begeleider, creatief

TWAN MUIS is vanaf November 2021 bij PUUR werkzaam als begeleider bij het klusteam van PUUR. Twan heeft in het verleden in verkoop gewerkt. Twan werkt bij ons 4 dagen in de week.

Functie: Begeleider, klusteam

WERKEN BIJ PUUR

Wil jij ook aan de slag met onze pure cliënten?
Uiteraard zijn wij blij met vrijwilligers die een nuttige bijdrage willen leveren aan onze dagbesteding!
Interesse? Neem dan contact met ons op.

PUUR ZORG VOOR WERK - Uw project is onze zorg

© PUUR ZORG VOOR WERK 2014 – E: info@puurzorgvoorwerk.nl T: +31 030 237 80 35 – Voorwaarden & Privacy – Design JohnTM.nl